Aitäh Intensole jagamast! Jälgib neid Facebookis.
manna – MANNA (album, 2020)
Spotify link ja Soundcloud. Kaasa teevad Reket, Flamma, Meisterjaan, Kapa, Moeazy. Kõik nimed ja tänamised leiab Facebookist. Esitluspidu homme (17.07) Uues Laines.
Ahjaa, Youtube’is on videod ka. Nii korralik lihtsalt.
Jazzy Bubblez – A Man’s World (album, 2020)
manna uue albumi kuulamine IDA raadios
Eksklusiivne! Saates (uus)album tuli maailma esiettekandele manna “EP” koos autori kommentaaridega. Saatejuhid manna ja Natalie Mets.
Anett, Mick Moon, manna – Tee mis sa teed (sõnad)
villemdrillem x Elina Born – niiea
See on nüüd natuke rohkem selline Mart Mardisalu räpp kui need teised lood.
nublu – 1-2 (sõnad)
Pluuto – OD ft. heleza (sõnad)
Kapa – Kui Süda Sees (feat. YASMYN & Mick Moon)
Erik Morna pushib neid ikka korralikult igal hommikul. Aga ma ei ole aru saanud, mis see Topic kanal on Youtube’is.
5MIINUST – Peo lõpp (sõnad)
reket – Magad vä? feat. Liis Lemsalu & Avoid Dave
Music: Taavi Paomets
Lyrics: Tom-Olaf Urb, Taavi Paomets
Arranger/producer: Taavi Paomets
Mixed: Bert Prikenfeld
Mastering: Tanel Roovik
Palju kommentaare, et see on Stormzy – Own It koopia aga noh ma ei tea. Hea laul.
Loe edasi: reket – Magad vä? feat. Liis Lemsalu & Avoid Dave
Pluuto – Ei Keegi (+ sõnad)
Mingi album vist tulemas. MM: Karl Killing.
marp$ – Botased
DJ Embleem produ
Põhjamaade H – Ja nii me ootamegi suve (prod Otto Suits)
Põhjamaadelt mõni päev tagasi. Tuttavaid ikka peab toetama ja nende muusikat jagama 🙂
KOSE – SIBI
Videost: “see võttis pmst 2päeva 2ööd.. pegasus tuli ja tegin järjest lihtsalt… tekstide kirjutamine tiitriteks sellehulgas jabur ajatapp, seda enam iial nii ei tee (iga rea kohta 3 layerit joonistada et võbeleks) aga suures pildis tglt animatsiooni tundub raskem teha kui tglt see asi on, ainus jant on see et hoida tempot üleval peab asi vahelduma pidevalt ja siis see hulk lihtsalt on suur 😀 ja tänud! 👊” – Ivo Kosk
Eesti Hiphop Auhinnad reede õhtul kell 21:00 R2 eetris ja videostriimis kodulehel.
manna – LAMBORGHINI
Ei teagi, kas see peaks minema siia või Autoblogisse. JNSMRNK produktsioon. Manna ALBUM COMING SOON! Hindeku instas on Mannast palju ägedaid pilte.
Eile hommikul oli suurepärane (naljakas) intervjuu Jannoga Eesti hip-hop auhindadest. Internetist pitsa tellimise platvorm Slice (formerly known as MyPizza, duh) tõstis 43 miljonit dollarit. Segane maailm 😀
Vera Vice 01.05.20 – IDA Raadios
Vaata lisaks: Vera Vice soundcloud ja Instagram.
Nathan Tulve — Florian Wahl
Mingi selline filmike.
Me peame rääkima tähiseks-tähenduseks olemise seosest. Sest see on mingi nali. Ma loodan, et seda Märt Rannamäe setti saab järgi vaadata, sest kui on miski, mida see ei ole, siis see on noortepidu 😀
Miks ma selle lingi üldse avasin? Sest ma arvasin, et Delfi kannab üle matusebüroo avamist. Õige noortepidu on täna kell 20, kui Väike PD matusebüroo avamine.
Fotografiska Tallinn Podcast – Kristjan Lepik ja Rain Tamm
Fotografiska Tallinna kaasasutaja Rain Tamm ja majandusekspert Kristjan Lepik vestlesid ühe kaasaja mõjukama fotograafi Sebastião Salgado ikoonilisest näitusest „Kuld“, mis on ajalooline tagasivaade Serra Peladale. Jutuajamise inspiratsiooniks sai eeskätt tõik, mis antud ajastu maailma suurimas avatud kullakaevanduses tegelikult toimus. Kirju teemade spekter – ühiskondade iseregulatsioon, vaba majandus, riikide sekkumine ettevõtlusesse, maailma eri paikade omavahelised seosed jpm – tõi aga ikka ja jälle tagasi näituse temaatika juurde.
Spotify // Buzzsprout – siit saab tellida ka