Ja Genkalt veel raadiotöötaja ja Pärnu saluudimehed.
50 Cent – Tryna F*ck Me Over (ft. Post Malone)
Kust see kõik nüüd eriolukorras tuleb? Uus 50 Centi video 8 aastat vanale loole. Youtube kommentaarid on pool lõbust.
D Smoke & Snoop Dogg – Gaspar Yanga (Official Video)
D Smoke on lihtsalt väga oluline tüüp. Kui sulle jääb segaseks, et miks, siis vaata seda. Külmavärinad.
The sunniest spot on the internet.
Ma olen sellest pööraselt vaimustuses – poolside.fm
Nublu – croissantid (sõnad + video + free mp3 download)
Tasuta mp3 saab siit või siit (otselink)
Loe edasi: Nublu – croissantid (sõnad + video + free mp3 download)
ANETT – get by
Sander Mölder prod. TIKS Rekords. Portailist leidsin.
SEB x Alar Kolk – Kuidas disainida uusi tooteid ja teenuseid?
Millest peaks lähtuma toodete ja/või teenuste kavandamisel ning kuidas testida sündiva lahenduse jätkusuutlikkust enne, kui sellesse on investeeritud liiga palju.
Kliendile kasuliku ja kasutatava ning ka ettevõttele kasumliku väärtuspakkumise loomine on suur väljakutse. Lahendused, mis tunduvad head paberil, ei pruugi reaalsuses nii hästi toimida. Lahenduse arendusprotsess võib olla kulukas ning juhul, kui käiku laskmisel selgub, et tegemist ei ole jätkusuutliku toote või teenusega, võib see saada ettevõttele saatuslikuks.
Alar Kolk (EIA) toob teieni edulood Stanfordist ja Silicon Valley-st ning ettevõtete digitaliseerimisest.
Lisaks Alar Kolkile räägib loengus ka Jevgeni Kabanov, tootearendusjuht Boltist. Jevgeni jagab Bolti kogemust sellest, kuidas eriolukorras kiiresti ärimudelit kohandati ja hakati taksoteenuse asemel kullervedu pakkuma.
Muude asjade vahele. Facebookis video.
Jarek Kasar – Kribukrabu
Tore. Uus album, kaanepildi tegi Jan Tomson, tasuta netis. Esialgu soundcloudis aga hiljem ehk ilmub Spotifysse ka.
Kaasa teevad Valter Soosalu, Liisi Koikson, Mia Simona Preisfreund, Hannaliisa Uusma, Erki P2rnoja.
Frank Ocean – Dear April (Side A – Acoustic)
Metsakutsu – Ebakindluse kuningad (Official Video)
Uus lugu ja video Metsakutsult.
Evolution of Kalis
Complexis hea rulavideo. Love Parkist seekord.
Annie Pleasure – Nadia
Lefto plaadifirma Royale Records alt selline laul. Spotifys kokku 4 lugu.
SZA, Justin Timberlake – The Other Side (From Trolls World Tour)
Super.
Jay Electronica album A Written Testimony
Spotify. Väga hea.
Gram-Of-Fun for Denim Dream – Getting There ft.OYT LIVE
D Smoke – Black Habits I
Deontay Wilderi ringi tulemise lugu. Andis alles otsida.
Võrratu
Jälle väga vaimustunud. Jessica Washick Hypebeasti podcastis.
Good Stuff

Vaiko Epliku suurepärane jutuajamine, mille leidsin Feministeeriumist. Ja damn, ma olen väga vaimustunud sellest Hypebeasti podcastist, kus külas oli Salehe Bembury (Versace’s senior director of men’s footwear & sneakers). Mis tüüp see on saad vaadata siit, siit või siit.
Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Lil Yachty & Sueco the Child – Speed Me Up (Sonic The Hedgehog)
Ajukaja – Sunda School (7″, PB024)
Siit saab kuulda. 7″ plaadil. Peal on sellised lood nagu Sunda School ja Sunda School 2. Porridge Bullet plaadifirma.
Label boss Ajukaja is back with two mellow organ workouts.
Put this one on & you can skip Sunday school.
You’re welcome. Limited 7-inch.