Türnpu FM 56

Kui 10 aastat tagasi tegime 12 saadet aastas, siis nüüd üle paari saate enam ei jaksa. Aga rõõm on, et tegutseme endiselt. Ka valmis lindistuste ülespanek võtab iga korraga kauem aega. Seekord napilt alla kuu. Proovisime oma kümnendal sünnipäeval vanade aegade mälestuseks teha 4-tunnist saadet, nagu alguspäevil, aga moodsad programmid ei luba nii pikalt jorutada ja meie sou lõigati kolme ja poole tunni pealt ära. Meil oli meeleolukas õhtu, loodame, et teil tuleb samuti!

27. juuni 2019 / Sildid: , , , ,

TMF – Juutuubi Terrorist (feat. Cool D) ja kõige halvem riim 2019

Kunagi väiksena tegin otsuse, et ma ei hakka räppariks, kui on võimalus, et mu riimid on sama halvad nagu Cool D omad. Arvan, et see võis olla küll 15 või enam aastat tagasi. Cool D riimid aastal 2019 on järgmised:

“Ma arvan, et te, mehed, ju olete gayd
Sest teie peolt ju puudub DJ
Ma arvan, et te, mehed, ju olete gayd
Sest teie peolt ju puudub DJ”

Ja see võib olla küll viimase 10 aasta kõige halvem lüürika.

21. juuni 2019 / Sildid: , , , , , ,

Reisiv siil

We are a community of creative professionals (engineers, artists, technicians, etc.) who have joined our forces to create a mobile platform – “Hedgehog” for connecting communities in Estonia, around Europe and beyond.

Selline pidu 20.06. kell 19:00-23:55. Hooandja kohta loe siit. Ma isegi ei tea, mis koht see on, kus pidu toimub.

Tartus reedel (21.06) Sip€lga14 plaadiesitlus. Palju ägedaid tüüpe teeb kaasa.

Majorlilkween ft. Genka – 25 Playboy

Okei. Eestlanna Alexandra Elizabeth Ljadov on nüüd enda jaoks avastanud muusikamaailma ja astub üles artistina Majorlilkween.

Genka osaluse tõttu saab muidu inglise keelne lugu eestikeelse salmi: „Ma ei kirjutanud kohe pimesi Majorlilkweeniga koostööle alla. Kohtusime, ajasime juttu ja sain aru, et tegemist on toreda inimesega, kellel mõtted õigel sagedusel ja süda õiges kohas. Nagu tema muusika ja videod aimdust annavad, on ta ka päriselt kreisi! Ütlesin, et teen siis salmi, kui biit vibeb õigesti. See ka imponeeris, et Alexandra on ise üks biidimeistreid. Võimalus oli ka Frankie P biidile teha, aga tema biit oli parem.“ vahendab Õhtuleht.

Nublu uus laul tuli ka eile.

HUNT – Step Outside

Hannaliisa Uusma (vocal, text, music), Brigitta Davidjants (keyboards, kanoon, music), Kristin Pärn (visuals)

5. juuni 2019 /

Fotodokumentalistika näituse “Selfi” avamine

Reedel (31.05.19) kell 18 avatakse Eesti kunstiakadeemia II korruse klaasgaleriis fotodokumetalistika näitus “Selfie”. Näitusel on eksponeeritud EKA avatud akadeemia fotodokumentalistika kursuse lõpetanute tööd. Näitus jääb avatuks 15. juunini. Sissepääs E-P 8 kuni 21.

Näitusel on eksponeeritud teosed fotograafidelt: Elika Hunt, Maris Kilmi, Anna Lehespalu, Vera Naydenova, Silvia Pärmann, Marilyn Rebane, Keili Tees ja Kaidi Tingas.

Kaanepildi autor Maris Kilmi.

Loe lähemalt…

31. mai 2019 / Sildid: , , ,

TASE ’19

Näitus avatakse 31. mail kell 19 ning külastajaid oodatakse lõputöödega tutvuma kuni 16. juunini, iga päev kell 12–18.

TASE on Eesti Kunstiakadeemia igakevadine lõputööde festival, mille peanäitus toimub sel aastal EKA uues kodus aadressil Põhja puiestee 7.  Koostöös Eesti Kunstnike Liiduga antakse TASE ‘19 peanäituse avamisel välja MA taseme noore kunstniku ja noore tarbekunstniku preemiad. Külalistele tutvustab näitust TASE kuraator ja EKA galerist Pire Sova. Avamise järelpidu võõrustab REKA TASE 2019 (31.05.19)

Loe edasi…

28. mai 2019 / Sildid: