Sveta Baaris 12.09: manna, Sammalhabe, Ki En Ra ja run SOFA

FB event

Järgmisel neljapäeval, 12. septembril maandub Telliskivi peorajooni südames asuvat Sveta Baari korralik aatompomm. Lavale astub Belgia muusikamaastiku üks omanäoliseim kooslus ehk run SOFA, kelle kontserte saadab plahvatuslik reputatsioon.

Bändi rajajateks on nõod Antoine Rome ja Julien Tassin, kes võtsid taustajõuks punti trummar François Zamagni ja bassist François Hantsoni. Charleroist pärit mehed ammutavad energiat psühhedeelsete aktsentidega rockmuusikast, et luua kitarrikäikudest ja urban toonidest koosnev hübriidkõla.

2018. aasta alguses nägi ilmavalgust run SOFA debüütalbum “Say”, mis kujunes omamoodi nende küpsuse ja ambitsioonide manifestiks. Möödunud suvel lammutas punt mitmete suurfestivalide lavalaudu, seal hulgas Dour, Les Ardentes ja Ronquières. Hetkel esitleb run SOFA oma värsket lühialbumit “’The Joy of Missing Out”, mille peamiste inspiratsiooniallikatena on välja toodud USA punkräpparid Death Grips ja JPEGMAFIA.

Belglastele pakub kohalikku tuge siinse räpimaastiku üks uusimaid menukeid.
Räppar reketi viimasel singlil “Aegluubis” lõi vokalistina kaasa ka SoundCloudi talent manna, kes on kihutamas üha laiema publikuni. Lõppenud suve keskpaigas avaldas manna oma esimese EP nimega “Album”. Palad valmisid produtsent Markus Palo käe all, kes kontakteerus mannaga pärast tema läbilöögihiti “markus” kuulmist.

Lisaks mannale seab end laval sisse ka ka muusik, biidimeister ning vokalist Sammalhabe, kes viljeleb hip-hop hõnguga elektroonilist muusikat. 2018 sügisel ilmunud kogumik “james_” hõlmab endas Sambla viimaste aastate mõtteid ja tundeid, mida aitavad edasi anda nii konkreetsemad räpilitakad kui ka mahedamad popmuusika kategooriasse paigutatavad taustad. Lavalaudadel haarab Sammal kätte elektrikitarri ja taustsüsteemid ajab gruuvima isand Ki En Ra.

Sveta uksed avanevad 12. septembri õhtul kell 20.00. Rohkem infot sündmuse kohta leiad Facebookist.

6. sept. 2019 / Sildid: , , , ,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.