Kuidas saada enda muusika paremini levima

Paar asja vajavad endiselt lahtirääkimist. Kui sul tuleb välja uus laul või muusikavideo JA sa tahad et see leviks (kaks tingimust peavad olema täietud), siis loe edasi.

Anna endast foto. Missugune pilt? Palju inspiratsiooni saab siit Worldwide FM Instagramist, missugune on hea pilt. Kasuta kindlasti oma sõbra abi, kes oskab pildistada. Suur fail, portree ja landscape formaadid. Paintis tehtud albumi kaanepilt ei loe. Veelgi parem oleks, kui sul on mingi assortii pilte alati saadaval – et kõik blogid ja lehed ei oleks ühe ja sama pildiga.

Igas blogis ja meediaväljaandes on vaja uudise juurde kaanepilti (cover), mis toimiks ka FB thumbnailina. Kui sa selle ise annad, siis tõenäosus, et keegi seda edasi levitab, kasvab korralikult.

Paar sõna. Kes on produtsent, kes biidi tegi, kes masterdas jne. Sotsiaalmeediakontode lingid (et ei peaks ise otsima). Kui sa kirjutad ise selle 100 sõna blogipostituse või uudisnupu jaoks valmis, siis on väga tõenäoline, et keegi viitsib selle kopeerida ja avalda. Ise kirjutada on pisut raskem.

Saada. Tee mingi list endale ajakirjanikest ja blogijatest, kellele sa seda infot saadad.

28. okt. 2018 /

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.