manna – ALBUM (2019)

Lähed korraks ära ja manna annab välja lühialbumi. Produtseeris/miksis/masterdas/sebis ringi Markus Palo. Tänatakse veel reketit, hugo-martin maasikas/whogaux, siim nestor, teele-riin kodar (cover art) ja sergo vainumäe/SEROK. Ilmumise kuupäev 12. juuli 2019. Spotifys veel ei ole.

17. juuli 2019 / Sildid: ,

Seltskond Pargis – 6 Pala Öisest Pealinnast

Pätsi Instagramis nägin, et selline asi on olemas. Väga väga meeldib Seltskond Pargis. Väljaandjaks One Sense (mille FB lehe ma kunagi ammu muidu tegin).

ERR kirjutab, et Seltskond Pargis taga seisavad üks meie lemmiktüüpe Luurel Varas (instrumentaal) ja Hyrr Innokent Vainola (vokaal). Kontserdil aitavad ka Rihard Niinberg (trumm), Joonas Ärmpalu (kitarr), Taavi-Peeter Liiv (klahv ja vokaal) ja Kristjan Tenso (perkussioonid).

Kuula Spotifys või mujal.

Loe edasi: Seltskond Pargis – 6 Pala Öisest Pealinnast

Fotokuu 2019 Hooandja

Tallinna Fotokuu on üks mu lemmiküritusi, suurim rahvusvaheline kaasaegse kunsti biennaal Eestis, mis toimub 6.09.–3.11.2019. Natuke on unistus kunagi jõuda ka Riia Fotobiennaalile. Igatahes praegu kogutakse raha, et tuleks kihvtim üritus. Soovitan toetada 🙂

Vaata Tallinna Fotokuu 2019 kaasaegse kunsti biennaali Hooandjat.

9. juuli 2019 /

Chillera – Ostrova Bezi

Raul Saaremets: “Sel kevadel Malmös Intonal festivalil sattusin esmakordselt Chillera kontserdile. Kuna mul puudus nendega varasem kogemus, siis esmalt tundus, et see ontlik trio on mõni konkursi võitnud koolibänd, mis on nüüd siis auhinnaks festivalile esinema saanud. See tunne ei kestnud kaua, sest mida lugu edasi, seda selgemaks sai, et mul on nüüd uus lemmik ansambel.

Chillera muusika on imeline kombo surfist, dubist ja Lääne-Aafrika stiilis kitarrikäsitlusest ja sinna otsa muidugi Polina, Ganna ja Nastya vange mitte võttev sarm. Tõesti, kui te neisse ei armu, siis paluge arstile helistada – te olete tõenäoliselt surnud.”

30. juuni 2019 / Sildid: ,