Reedel, 25. juulil, Sveta baaris. Pidudega läheb harva nii, et ma enne jõuan midagi jagada. Album Spotify’s ilusti olemas.
Facebookis event olemas.
Reedel, 25. juulil, Sveta baaris. Pidudega läheb harva nii, et ma enne jõuan midagi jagada. Album Spotify’s ilusti olemas.
Facebookis event olemas.
Ki En Ra‘lt muusikat üle pika aja avaldatud.
Siin saab kuulata. Super saade. Linus on see tüüp, kes teeb Linus Tech tips kanalit. Aga see saade on lihtsalt nii põnev, sest nad räägivad väga relatable asjadest nagu töö ja kool ja elu jne.
Spotify’s / Apple Podcast / Simplecastis ka olemas.
Esimene singel uuelt albumilt.
Produ okeiokei, Spotifys veel pole.
Lähed korraks ära ja manna annab välja lühialbumi. Produtseeris/miksis/masterdas/sebis ringi Markus Palo. Tänatakse veel reketit, hugo-martin maasikas/whogaux, siim nestor, teele-riin kodar (cover art) ja sergo vainumäe/SEROK. Ilmumise kuupäev 12. juuli 2019. Spotifys veel ei ole.
Pätsi Instagramis nägin, et selline asi on olemas. Väga väga meeldib Seltskond Pargis. Väljaandjaks One Sense (mille FB lehe ma kunagi ammu muidu tegin).
ERR kirjutab, et Seltskond Pargis taga seisavad üks meie lemmiktüüpe Luurel Varas (instrumentaal) ja Hyrr Innokent Vainola (vokaal). Kontserdil aitavad ka Rihard Niinberg (trumm), Joonas Ärmpalu (kitarr), Taavi-Peeter Liiv (klahv ja vokaal) ja Kristjan Tenso (perkussioonid).
Tallinna Fotokuu on üks mu lemmiküritusi, suurim rahvusvaheline kaasaegse kunsti biennaal Eestis, mis toimub 6.09.–3.11.2019. Natuke on unistus kunagi jõuda ka Riia Fotobiennaalile. Igatahes praegu kogutakse raha, et tuleks kihvtim üritus. Soovitan toetada 🙂
Vaata Tallinna Fotokuu 2019 kaasaegse kunsti biennaali Hooandjat.
See on hea huumor. Vist aastast 2002.
Manna on blogi kõige populaarsem artist praegu külastuste arvu järgi. ROM ja YUNG $EMPER ka siin. Instrumentaal Three AM Fuxk.
Heleni ja Aleksandri saade on kindlasti üks nendest, mille ilmumine mulle alati rõõmu valmistab. Hea muusika ja hea jutt.
Siim Nestori hinnangul parim, mis Eesti uue laine räpis tehtud. Pudru Kuuli alt tuleb plaat ka. Täpsema info leiab siit.
Lil Saade 02.07.19 on tervenisti täis tema muusikat.
Jälle üks asi Raul Saaremetsa seinalt alltekstiga: “Lihtsalt suurepärane vanainimeste muusika. China Crisisi dude esimene sooloplaat.”
Free download leiab siit.
Mul on puhkus. Ja ma olen puhkuse ajal kuulanud palju muusikat. See siin blogis tuleb ka kenasti välja. Üks võrratu avastus minu jaoks on plaadikoguja Üllari kanal. Mine sinna, pane play all ja siis vala jahe jook välja.
Raul Saaremets: “Sel kevadel Malmös Intonal festivalil sattusin esmakordselt Chillera kontserdile. Kuna mul puudus nendega varasem kogemus, siis esmalt tundus, et see ontlik trio on mõni konkursi võitnud koolibänd, mis on nüüd siis auhinnaks festivalile esinema saanud. See tunne ei kestnud kaua, sest mida lugu edasi, seda selgemaks sai, et mul on nüüd uus lemmik ansambel.
Chillera muusika on imeline kombo surfist, dubist ja Lääne-Aafrika stiilis kitarrikäsitlusest ja sinna otsa muidugi Polina, Ganna ja Nastya vange mitte võttev sarm. Tõesti, kui te neisse ei armu, siis paluge arstile helistada – te olete tõenäoliselt surnud.”
Logic tundus kunagi selline naljakas valge tüüp. Aga nüüd enam mitte väga.
Gene’s Liquor 002 aastast 2014. Jeerum kui hea. Boomkatist saab osta.
Hea lõkke ääres kuulata. Sim Kares. RIP Mängupoi$$ Käru ja ärge tehke narkot palun.
Legendary Hip Hop & Electronic label founded in NYC in 1981. The label is credited with launching the careers of notable Hip Hop legends Afrika Bambaataa, Queen Latifah, House of Pain, De La Soul, and Naughty By Nature.
Tõhusa entusiasmi pealt tüübid toimetasid. tommyboy.com