Põhjamaade Hirm – Pole vaja (prod. Otto Suits)
Jüri Pootsmann – Ümber sõrme
Baby Keem, Kendrick Lamar – family ties (Official Video)
An-Marlen – Sinust Lahti Ei Saa
Sip€lga14 – (Kõigest) Eesti Räppar (audio)
Kozinak – Tallinn ft. Sebo5 (prod 372Kaspar)
Video Otto Suits, prod 372Kaspar
Fredi x INGA – It’s Not Me (It’s U) (Official Music Video)
Fredi käis täna R2 hommikus. Lahe tüüp. Ta rääkis, et kui artist ei ole leibeli all, siis parim asi, mida fännid teha saavad, on see, et aitavad muusikat levitada. Ok, ma olengi seda tüüpi inimene – hea meelega levitan.
Aga, nüüd tulin arvuti taha ja mul ei tulnud isegi Fredi nimi meelde (õigemini, kes see artist või album või singel oli, mida levitama pidi). Panin Google → Fredi → ei tulnud ka midagi asjalikku. Fredi.ee on üldse mingi täiesti teine asi. Youtube’i otsing “fredi” õnneks aitas 🙂
villemdrillem – tundnud nii ft. Heleza
villemdrillem – drill(em) x boipepperoni
Tootepaigutus.
TOMMY CASH, $UICIDEBOY$, DIPLO – ZUCCENBERG
Misasja 😀
GENKA & DEW8 – MAJAKA
Lugu Genka ja Dew8 albumilt “Oleg”.
Lavastus: Henry Kõrvits, Siim Parisoo
Režissöör ja DOP: Siim Parisoo ja Henry Kõrvits
Montaaž ja töötlus: Siim Parisoo
fenkii – 67
Buss nr 67.
Pitsa – Tuhat eid (koos Maianiga)
Pitsal terve “Calzone” album väljas. Delfist leidsin. Youtube’is olemas ja Spotifys ka.
Grete Paia – Johnny Bravo feat. pluuto (Siimi remix)
Jüri Pootsmann – Magus melanhoolia
Sellest palju paremaks ei saa enam minna.
nublu x Mikael Gabriel – Universum
PITSA – Tahmanägu (Boipepperoni, Reket & Estoni Kohver)
Ma olin jälle täiesti vaimustuses, mis muusikat tuleb. Boipepperoni, Reket & Estoni Kohver. Siin 1:32:50 peal. Kohe kui Spotify ja Youtube tulevad, siis tuleb siia ka.
Eesti räpist veel, et Häppeningist ilmus Sandralt tekst, kust leidsin mitu asja, mida ei teadnudki, et on ilmunud.
manna – TAEVASSE (ft. reket)
See kuupäev, et see juba 3. juulil üleval oli. On nagu veits ohoh. Vaata Manna Häppeningi ankeeti ka.
Karl Killing – High Heels
Okeiokei tüüp Karl andis loo välja. Kuulata saab siit. Lahe, et tal perekonnanimi on inglise keeles. Hea rahvusvahelisele turule otse minna.
See ETV hommikuprogrammi live ka super 😀 Ma ei tea, kas need on hommikul salvestatud aga vähemalt tõetruult unised tunduvad kõik.