RBMA esitleb: Breakbot & Irfane PADAs 8. juulil

See nüüd ei ole mingi full-core räpipeo soovitus aga Red Bull Music Academy klubiõhtul astuvad 8. juulil üles prantsuse house-muusika DJ ja produtsent Breakbot ja mõnusate vokaalide poolest tuntud irfane.

Prantsusmaalt pärit Breakboti, kodanikunimega Thibaut Jean-Marie Michel Berland, stiili võib kirjeldada kui kõike, mis jääb house’i, disco, electro ja funki vahele. Alates 2009. aastast laseb ta oma muusikat välja Ed Bangers Recordsi alt ning tuuritab selle kõrvalt ka mööda maailma ringi ka DJna, et tantsusaale oma lõbusa muusika rütmis tantsima panna. Irfane, ehk Christopher Irfane Khan-Acito, on tuntud kui Breakboti asendamatu kaaslane, kes oma hääle andnud mitmetele Breakboti hittidele nagu Baby I’m Yours ja One Out of Two.

Üheskoos on Breakbot ja Irfane 2012 aastal ilmunud albumiga By Your Side mööda maailma tuuritanud pea 2 aastat. Nende kahe aastaga jõudsid sõbrad arusaamale, et ainus loogiline lahendus on jätkata duona.

Lisaks välismaistele artistidele mängivad muusikat ka kohalikud akadeemia vilistlased Dave Storm, Madis Nestor ja Sander Mölder.

3. juuli 2017 / Sildid: , , ,